ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Легенда на пакувањето

A

Мала картонска картица

Алатот е прикачен за картонска картица. Паковките се количински по четири парчиња во ламинирана завиткана проѕирна кутија.

B

Мала картонска картица со пластичен прикачувач

Алатот е прикачен за картонската картица со пластичен прикачувач. Паковките се количински по четири парчиња во ламинирана завиткана провидна кутија.

C

Картонска картица со ластик

Алатот е прикачен за картонска картица со ластик.

D

Специјален омот

Алатот има специајлен омот и е дополнително спакуван во провидно PVC пакување.

E

Картонска картица со PVC патрон

Алатот е прикачен за картонска картица за закачување и е дополнително заштитен со провиден PVC патрон.

F

Општи ламинирани кутии

G

Специјално дизајнирани кутии

Функционалноста на рачните алати е објаснета.

H

Картонска картица со ластик и спакувана во ламинирани кутии

K

Кафеаво транспортно пакување

P

Пластична торбица за алат

S

Пластичен куфер

T

Торби со провиден омот (етикети во бои, PVC)

Гарнитурите алати во торби се во провиден патрон со катанец и етикета која ја прикажува листата на алатите во комплетот.

V

Торбица за алат

Z

Општ омот во PVC патрон

X

Различно пакување