ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Видео презентација

Комбиниран вилушкасто окаст клуч ИБЕКС - 129/1
Пневматска полирка - 1510
Пневматски ударен чекан - 1514
Пневматска дупчалка - 1515
Пневматска дупчалка со рачка - 1515H
Челна пневматска брусалка, - 1516
Пневматска аголна брусалка, - 1516A
Пневматска крцкалка 3/8" - 1531
Гарнитура насадни клучеви 3/8" и крцкалка во пластична касета - 1535
Пневматски одвртувач 3/8" - 1541
Одвртувач пневматски и насаден клуч 3/8" во пластична касета - 1545
Пневматска крцкалка 1/2" - 1551
Гарнитура насаден клуч 1/2" и крцкалка во пластична касета - 1555
Пневматски одвртувач 1/2" - 1561
Пневматски одвртувач 1/2" - 1562
Гарнитура пневматски одвртувач и насаден клуч 1/2" во пластична касета - 1565
Пневматски одвртувач 3/4" - 1571
Пневматски одвртувач 3/4" - 1572
Гарнитура пневматски одвртувач и насаден клуч 3/4" во пластична касета - 1575
Пневматски одвртувач 1" - 1591
Пневматски oдвртувач 1" - 1592
Пневматски одвртувач 1.1/2" - 1596
Пневматски одвртувач 1.1/2" - 1597
Клешти за демонтажа на гуми - 1601/2DP
Алат за контрола на преносна конзола - 1602/2
Држач за вилушка за велосипед, професионална - 1604/2
Професионален клуч за педали - 1613/2BI
Универзален извлекувач за управувач на велосипед - 1614/4BI
Клуч за затегање на жици од бандаш - 1630/2P
Клуч за жици, Shimano - 1634/2P
Стандарден извлекувач на погонска осовина со рачка - 1661.1/4P
Клуч за погонско лежиште - 1671.3/2BI
Алат за монтажа на ѕвезда на управувачот - 1682/4
Hub Genie - 1758/4
Флексибилна двосмерна крцкалка 1/2" - 190.1/1FBI
Гарнитура ауто лимарски алат во пластична кутија - 1900
Гарнитура лимарски алат во пластична кутија - 1901
Подметач за клепање-свиен - 1910
Подметач за клепање со потпора - 1911
Подметач за клепање - 1912
Подметач за клепање-округол - 1913
Подметач за клепање -округол - 1914
Подметач за клепање - 1915
Плоснат подметач за клепање - 1916
Плоснат подметач за клепање-свиткан - 1917
Плоснат подметач за клепање -свиткан - 1918
Плоснат подметач - 1919
Плоснат подметач - 1920
Плоснат подметач - 1921
Подметач за клепање-назабен - 1922
Двостран подметач за клепање - 1923
Аголен подметач за клепање - 1924
Подметач за клепање за под агол - 1925
Подметач за клепање-полуокругол - 1926
Подметач за клепање-сферичен - 1927
Подметач за клепање-нажлебен - 1928
Подметач за клепање-свиткан - 1929
Авто лимарски чекан - 1930
Авто лимарски чекан - 1931
Авто лимарски чекан - 1932
Авто лимарски чекан - 1933
Авто лимарски чекан - 1934
Авто лимарски чекан - 1935
Авто лимарски чекан - 1936
Алат за отстранување на чепови за тапацир - 1940.1/2BI
Алат за отсранување на чепови за тапацир - 1940.2/2BI
Алат за отстранување на чепови од тапацир - 1940/2BI
Извлекувач на преден брисач на ветробран - 1941/2
Извлекувач на заден брисач на ветробранско стакло - 1942/2
Гарнитура за отстранување ветробран - 1943/2BI
Вакум држач за стакло - 1944/6
Прилагодлив клуч за филтер за масло, трокрак - 1976/2
Клуч за филтер за масло - 1977/6
Клуч за поклопец (чеп) на резервоарот - 1978/2
Сепаратор - 2026/2
Извлекувач за вадење барабан и глава - 2027/2
Клешта за тегови за балансирање на тркало - 2028/2P
Клешта за сајла на рачна сопирачка - 2030/2BI
Извлекувач на округли спојки - 2032/2
Алат за цилиндри на сопирачка - 2033/2
Алат за монтажа на вентил на автомобилски гуми - 2034/2BI
Четка за чистење на дискови на сопирачка - 2035
Справа за собиранје на опруга за амортизери - 2051/4
Алат за компресија на федер-лесна верзија - 2052/4
Извлекувач на валчест патент/нитна - 2076/1
Клешти за стеги - 2077/2BI
Клешта за стеги OETIKER - 2078/2BI
Клешта за спојници на црева за гориво - 2079/2BI
Клешта за стеги CLIC - 2080/2BI
Клешта за запирање на проток на течност - 2081/3
Алат за сечење издувни цевки - 2082/3
Телескопска магнетна фаталка со светилка - 2083
Професионален авто комплет за инспекциони работи - 2084
Свивлива фаталка со канџи - 2085
Свивлива фаталка со магнет - 2087
Клешта за свеќици и кабли на свеќици - 2151/2BI
Стега за федери за вентили - 2202/2BI
Алат за ротација на макара на брегаста осовина - 2203/2BI
Контролник на затегнатост на запчест ремен - 2204
Стега за компресија на карика - 2205
Универзален алат за кумплуг - 2206
Насаден клуч за инжектори во дизел мотори 1/2" - 2207/2
Момент клуч со саат 1/4" - 260
Момент клуч со саат 3/8" - 261
Момент клуч со саат 1/2" - 262
Момент клуч, серија 264 - 264
Индустриски момент клуч 3/4" - 265
Момент клуч 1/2" со фиксен момент за автомобили - 267A
Момент клуч 1/2" со фиксен момент за камиони - 267B
Момент мултипликатор - 280
Тест пумпа за испитување на инсталација - 375/6
Грип кримп клешти за кабелски контакти - 427/4AG
Модуларни кримп клешти за телефонски приклучоци - 427/4DG
Грип клешти со вретено - 434/3A
Грип клешти со вретено - 434/3B
Грип клешти со вретено - 434/3C
Грип клешти со вретено - 434/3D
Подеслива клешта папагалка "HYPO" - 442/1HYPO
Клешти папагалки - 447/1HPP
Клешти Папагалки - 447/4PHPP
Повеќенаменски електричарски клешти - 514/1BI
Безбедносни клешти за свиткување - 516/4
Зегер клешти,надворешни прави - 532PLUS/1DP
External lock rings pliers, straight - 532PLUS/1DP-US
Зегер клешти за надворешни прстени, прави - 532PLUS/1DPR
Зегер клешти,надворешни прави - 532PLUS/4DP
Зегер клешти,надворешни криви - 534PLUS/1DP
External lock rings pliers, bent - 534PLUS/1DP-US
Зегер клешти за надворешни прстени, свиени - 534PLUS/1DPR
Зегер клешти,надворешни криви - 534PLUS/4DP
Зегер клешти внатрешни прави - 536PLUS/1DP
Internal lock rings pliers, straight - 536PLUS/1DP-US
Зегер клешти за внатрешни прстени, прави - 536PLUS/1DPR
Зегер клешти внатрешни прави - 536PLUS/4DP
Зегер клешти, внатрешни криви - 538PLUS/1DP
Internal lock rings pliers, bent - 538PLUS/1DP-US
Зегер клешти за внатрешни прстени, свиени - 538PLUS/1DPR
Зегер клешти внатрешни, криви - 538PLUS/4DP
Универзални ножици за лим PLUS изведба леви - 563L-PLUS/7DP
Универзални ножици за лим PLUS изведба - 563R-PLUS/7DP
Ножици за лим, "PELICAN" PLUS изведба - 567R-PLUS/7DP
Ножици за лим,зглобни "PELICAN" PLUS изведба леви - 591L-PLUS/3DP
Ножици за лим зглобни, "PELICAN"PLUS изведба - 591R-PLUS/3DP
Ножици за лим, "PELICAN"PLUS изведба - 592R-PLUS/7DP
Маказа за сечење арматурно железо PLUS изведба со внатре променливи триаголни ивици за сечење - 596PLUS/6G
Плоснат одвртувач TBI со шестоаголен додаток - 600TBI
Одвртка плосната за електричари TBI изведба - 602TBI
Одвртувач плоснат TBI изведба - 605TBI
Одвртка крстач (PH) TBI изведба - 615TBI
Одвртка крстач (PH) TBI изведба со шестоаголен продолжеток - 616TBI
Одвртка kрстач (PH) TBI изведба со шестоаголен продолжеток - 617TBI
Одвртка Шестоаголна TBI изведба со топчест завршеток - 620TBI
Одвртка со ТХ профил и отвор TBI изведба - 621/1TBI
Одвртка со TX профил TBI изведба - 621TBI
Одвтка четвртаст облик TBI изведба - 622TBI
Одвртка кратка со двоен крстач (PZ)облик TBI изведба - 625TBI
Одвртка кратка крстач (PH)облик TBI изведба - 626TBI
Одвртка плосната кратка TBI изведба - 627TBI
Одвртка крстач двоен крст (PZ)облик TBI изведба - 628TBI
Насаден клуч со рачка TBI изведба - 629TBI
Извлекувач на внатрешно лежиште - 689/2BI
Автоматска столарска стега - 704/2
Автоматска столарска стега - 704/2A
Браварско менгеме IRONGATOR со брз систем на поместување - 721Q/6
Пластичен чекан - 819A
Количка за алат EURO PLUS - 920PLUS1
Количка за алат EURO PLUS - 920PLUS2
Количка за алат EUROVISION - 940EV1
Количка за алат EUROVISION - 940EV3
Количка за алат EUROVISION - 940EV4
Количка за алат EUROVISION - 940EV6