ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Документи

 
Гарнитура ПОП клешти за блок нитни - 1301/6
Мазалица рачна декаламитна - 1376/6
Припремна група од 1/4 '' - 1500
Регулатор за пневматски филтер и подмачкувач 3/8" - 1501
Припремна група 1/2" - 1502
Припремна група 3/4" - 1503
Долг пиштол за издувување - 1508A
Пиштол за издувување долг - 1508B
Пневматска полирка - 1510
Пневматски ударен чекан - 1514
Пневматска дупчалка - 1515
Пневматска дупчалка со рачка - 1515H
Челна пневматска брусалка, - 1516
Пневматска аголна брусалка, - 1516A
Пневматска аголна полирка - 1517P
Пневматска аголна брусалка - 1517S
Брусалка пневматска - 1518
Пневматска крцкалка 3/8" - 1531
Пневматски одвртувач 3/8" - 1541
Пневматска крцкалка 1/2" - 1551
Пневматски одвртувач 1/2" - 1561
Пневматски одвртувач 1/2" - 1562
Пневматски одвртувач 3/4" - 1571
Пневматски одвртувач 3/4" - 1572
Пневматски одвртувач 1" - 1591
Пневматски oдвртувач 1" - 1592
Пневматски одвртувач 1.1/2" - 1596
Пневматски одвртувач 1.1/2" - 1597
Алат за погонска осовина за ВВ 30 - 1625/2
Алат за отстранување долен носач ВВ90 - 1625/2BB90
Гарнитура алат Campagnolo Power Torque за отстранување на осовина и монтажа на лежиште - 1626.1A
Извлекувач на погонска осовина за Campagnolo - 1626/2
Комплет гарнитура за Campagnolo Power како и за Fulcrum Ultra Torque. - 1626A
Долен држач за заградата 16 врвови - 1671.16N
Долен носач BB9000 - 1671.BB9000
Долен приклучок за заградата BBR60 - 1671.BBR60
Долен држач за грб БСА30 - 1671.BSA30
Долен приклучок за заграда МегаЕВО - 1671.MEVO
Дигалка на велосипед - 1684
Стојалка зацентрирање тркало-за домашна употреба - 1688
Стојалка за центрирање тркало, за професионална употреба - 1689
Контролник за стојалка за 1689 - 1689.1
Завртка за прилагодлива челуст на стега 1693.1 и 1693.1Ѕ - 1693.12
Свивлива челуст на стега со федер - 1693.2
Влошка за алат за 1693 - 1693.3
Стојалка со потпорни цевки и челуст со федер - 1693A
Стојалка со потпорни цевки и челуст со прилагодлива завртка - 1693AS
Стојалка за поправка на велосипед со фиксирана подлога и челуст со федер - 1693B
Стојалка со челуст со пружина и без фиксна плоча - 1693B1
Стојалка со фиксна плоча и челуст со прилагодлива завртка - 1693BS
Стојалка со челуст со прилагодлива завртка и без фиксна плоча - 1693BS1
Стојалка за поправка на велосипед со два крака - 1693C
Стојалка со две челусти со пружина без фиксна плоча - 1693C1
Стојалка со фиксна плоча и две челусти со прилагодлива завртка - 1693CS
Стојалка со две челусти со прилагодлива завртка и без фиксна плоча - 1693CS1
Стојалка со две челусти (со пружина и прилагодлива завртка) и без фиксна плоча. - 1693CS2
Држач - 1693F
Гарнитура извлекувачи на чаури - 1701/5
Алат за монтажа на печат на вилушка - 1702
Универзален комплет за пресување на лежиште - 1721
Универзален отстранувач на запчаник за средиште со навој - 1722/2BI
Мерач на напнатост на запчаник - 1752/2
Оптички тестер во пластична кутија - 1980
Извлекувач за вадење барабан и глава - 2027/2
Алат за внатрешно погонско лежиште - 2038
Извлекувач на хомокинетички зглобови - 2041/2
Справа за собиранје на опруга за амортизери - 2051/4
Алат за компресија на федер-лесна верзија - 2052/4
Телескопска магнетна фаталка со светилка - 2083
Професионален авто комплет за инспекциони работи - 2084
LED светилка - 2091
Имбус клуч со TXР профил - 220/7TXP
Контролник на затегнатост на запчест ремен - 2204
Универзален алат за кумплуг - 2206
Извлекувач на ребреста макара - 2208
Универзален извлекувач на макара - 2210/2
Универзален извлекувач на макара - 2210/2A
Гарнитура алат за ЅАС кумплуг - 2211
Гарнитура алат за автомобили во ЅОЅ влошка за алат - 2301SOS8
Прилагодлив клуч - 250/1
Прилагодлив клуч - 250/1ADP
Момент клуч со саат 1/4" - 260
Момент клуч со саат 3/8" - 261
Момент клуч со саат 1/2" - 262
Момент клуч, серија 264 - 264
Момент клуч, прилагодлив - 264A
Момент клуч, прилагодлив - 264B
Индустриски момент клуч 3/4" - 265
Дигитално подвижно мерило - 270A
Момент мултипликатор - 280
Заден држач за мотор - 3001/6A
Заден држач за моторцикл со V адаптер - 3001/6B
Алат за демонтирање на цевка за компресија кај мотор - 3052/2BI
Гарнитура алати за отстранување на тефлон на вентил кај мотори. - 3059
Алат за погонски ланец и вентили со брегаста осовина за мотор - 3200/2BI
Алат за контрола на притисок на кам појас кај мотори - 3201/2
Држач за центрирање на тркало на мотор - 3302/6
Алати за порабување цевки - 355/6
Универзални клешти за заварување - 436/4P
Клешти папагалки - 447/1HPP
Клешти Папагалки - 447/4PHPP
Вретено - 680.1/4
Крак - 680.2/2
Крак - 681.2/2
Вретено - 683.1/4
Крак - 687.2/2
Вртливо постоље за менгеме 721/6 и 721Q/6 - 721.1/6
Промотивна стојалка за инжењерска стега 125 мм - 721PS
Пано за алат за количка EURO PLUS - 920.1PLUS
Троаголна сталажа - 978PR3K
Мала стојалка за маса - 978SNN.MD1
Голема стојалка за на маса - 978SNV.MD1
Перфорирано пано, сет од 2 парчиња - 990B
Конектор - 990C
Држач за осветлување со конзола - 990HL
Држач за пластична кутија - 990HPB
Носач со парапетни канал - 990HPC
Ногарка за модуларен работен пулт - 990L
Прилагодлива ногарка за модуларен работен пулт - 990LA
Светло - 990LIGHT
Модуларен работен пулт - модул А1 - 990MA1
Модуларен работен пулт - модул А10 - 990MA10
Модуларен работен пулт - модул А11 - 990MA11
Модуларен работен пулт - модул А3 - 990MA3
Модуларен работен пулт - модул А6 - 990MA6
Модуларен работен пулт - модул А7 - 990MA7
Модуларна работна станица - модул В2 - 990MB2
Перфориран грб - модул С4 - 990MC4
Перфориран грб - модул С5 - 990MC5
Перфориран грб - модул С8 - 990MC8
Перфориран грб - модул С9 - 990MC9
Тесен ормар за алат -6 фиоки - 990ND6
Тесен ормар за алат -8 фиоки - 990ND8
Тесен ормар за алат - 2 фиоки и врата - 990NDD2
Кабинет за алат монтиран под пулт - 990NDH
Тесен ормар за алат монтиран под пулт - 4 фиоки - 990NDH4
Прегради за тесни фиоки - 990NDP
Подлога за тесен ормар за алат - 990NDU
Потпора за поврзување - 990SC
Полица со држачи - 990SHELF
Лева потпора - 990SL
Средна потпора - 990SM
Десна потпора - 990SR
Дрвен пулт - 990TW
Нерѓосувачка работна површина - 990TWS
Широк ормар за алат - 6 фиоки - 990WD6
Широк ормар за алат - 8 фиоки - 990WD8
Широк ормар за алат - 2 фиоки и врата - 990WDD2
Прегради за широки фиоки - 990WDP
Подлога за широк ормар за алат - 990WDU
Пано на составување, перфорирано - 995D
Пано на составување, перфорирано - 995D1
Пано на составување, перфорирано и со светилка - 995D1L
Пано на составување, перфорирано и со светилка - 995DL
Аголно перфорирано пано - 995VD
Аголно перфорирано пано на составување - 995VD1
Аголно перфорирано пано на составување со светилка - 995VD1L
Аголно перфорирано пано со светилка - 995VDL
Крајно аголно пано на составување, перфорирано - 995ZD
Крајно аголно пано на составување, перфорирано и со светилка - 995ZDL
Брава со шифра за орман гардеробер - K950COMB
Постоље од картон за СЅ гарнитура алат во картонско пакување - ST.UNI1