ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Подршка на купувачот

Квалитетот е наша примарна грижа

Програмата за рачни алати го има интернационалниот сертификат за ИСО квалитет 9001 за развој, производство и маркетинг на рачни алати, метални пакувања за рачни алати, уште од 1994. Алатите за електронска апликација се тестирани според сертификатот.

Презентација

 Видео (Само на англиски, WMV format, 26 MB)