ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Спонзорство

Униор ги задоволува потребите на специфичните пазарни барања и произведува алати за намена според програма, па се рангира меѓу најважните производители. Униор е спонзор на бројни интернационални и препознатливи велосипедски, автомобилски и екипи за мотори.

Некои од спонзорираните екипи и индивидуи:

  • МБК Орбеа Екипа
  • Екипа Униор алати
  • Ултра велосипедски клуб-Младен Коси
  • Рок Багарош