ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

За нас

Униор програмата за рачни алати-програма на угледна компанија

Униор програмата за рачни алати е програма на компанијата Униор,со интернационална репутација. Компанијата се рангира меѓу светки најпретставителните во индустријата за обработка на метал. Компанијата го развива својот успех со одлични соработки и пет про

Доверливите врски со добавувачите се исто така фактор за најголем успех. Униор а.д. е косопственик на компанијата Штор Стил(Челик) позната по својата високо квалитетна легура од челик. Хром ванадиумскиот челик-материјал користен за правење Униор ковани де.

Модерна технологија-прилагодливи процеси

Униор рачните алати се произведени со машини најнови и контролирани од компјутер за термичка,механичка и површинска обработка на производите. Предноста на решенијата на модерната технологија ја зголемува флексибилноста на производството.