ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Контакт

Униор а.д.
Kovaška industrija d.d., Zrece

Kovaška cesta 10
3214 Zrece, Slovenia, EU
Телефон: +386 3 75 78 172
Факс: +386 3 57 62 643
Е-маил: sales@unior.si

Локација на Униор (Само на англиски)

Техничка поддршка за алат за велосипедска програма: bike@unior.si
Техничка поддршка за алат за автомобилската  програма: auto@unior.si
Техничка поддршка за алат за моторциклистичка програма: motobike@unior.si
Техничка поддршка за ладно ковање: coldforging@unior.si

Мрежа на дистрибуција

Би сакале ли да стапите во контакт со дистрибутерите во широката мрежа на дистрибуција на Униор а.д.? Најдете го вашиот најблизок дистрибутер!