ПРОГРАМА РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

Индустриален маркетинг

Собствени разработки, модерни производствени линии, компютърно контролирани технологии на признатите партньори (Mori Seki, Miyano, Daewoo и други), заедно с новаторски планирани и гъвкави процеси гарантира най-високо качество на продукцията.

Глобалният опит на UNIOR и използването на отлични машини и друго оборудване, са ангажирани във всички ключови етапи; от механична и термична обработка до повърхностните обработки и защитата при студено коване.

Механична обработка на материалите

Обработващи машини и подходящи инструменти позволят адекватното оформяне на различни вътрешни и външни профили. При оформянето на различниte продукти в съответствие с процедурите на обработка на материалите (пробиване, рязане, фрезоване, струговане и т.н.) се използват съвременни CNC машини.

Обработка на ламарина

UNIOR технологията осигурява качество на кръгови заваръчни процедури MAG до диаметър и дължина 300 мм. Ексцентрични и хидравлични преси (до 160 тона) позволяват широко трансформация на ламарината; процеса на огъване се извършва с помощта на CNC машини Salvagnini machines използвайки роботизирани технологии. Роботизираната клетка за заваряване позволява електросъпротивително заваряване на ламаринените компоненти.

Термична обработка на материалите

Закаляването се извършва в защитна атмосфера, която позволява декарбонизация на повърхността, а адекватната твърдост на отделни части на различни инструменти се постига чрез процеса на индукция втвърдяване.

Защита на повърхността на материалите

Никел, хром и фосфат повърхностната защита се извършва чрез автоматизирани, компютърно контролирани и екологично модерни производствени линии. Защитата на повърхността може да се осъществи и чрез полагане на един или няколко слоя пластмаса в различни цветове.