ПРОГРАМА РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

Качество и развитие

Мултидисциплинарен подход към развитието

UNIOR винаги има предвид нуждите на потребителите при разработването на инструменти. С непрекъснатото усъвършенстване на материалите, нови ергономични решения и разглеждане на всички аспекти на безопасността, компанията в продължение на десетилетия показа, че е верен партньор на професионалните потребители на инструменти.

UNIOR постоянно наблюдава нуждите на професионалните потребители и следва развитието на функционалните новости - в съответствие с най-новите стандарти и тенденции на международния пазар. Оригиналните решения осигуряват отлична функционалност и ергономичност, обезпечават повече комфорт при работа и елементи за безопасност за предотвратяване на наранявания. Работата е бърза и лесна при използване на UNIOR инструменти.

Разработването на инструменти за различни цели се основават на компютърни модели, които се извършват с помощта на най-сложни компютърни програми. В програмата за развитие участва екип от висококвалифицирани опитни специалисти от различни области.

Инструменти с проверено качество

UNIOR ръчни инструменти, са в съответствие с европейските и световни стандарти за качество. UNIOR се стреми да осигури високо качество на ръчните инструменти като пълноправен член на CEO (European Tools Committee).

UNIOR е един от първите производители на ръчни инструменти в Европа, който получи сертификат за качество ISO 9001. През 1994 г. компанията получи сертификат за качество ISO 9001 за разработване, производство и търговия с ръчни инструменти, метални (ламаринени) изделия за съхранение на ръчни инструменти и механична обработка на ковани изделия.

UNIOR инструментите, са в съответствие със стандарт DIN, което се доказва от факта, че дружеството притежава GS сертификат. От 1988 г., качеството се регулира от тези стандарти и е редовно контролирано от VPA Института Remshied, Германия.

От 1991 г., инструментите за работа под високо напрежение гордо притежават VDE сертификат, издаден от VDE Институт »Pruf und Zertifizierungsinstitut« от Офенбах,  Германия.

UNIOR следва критериите на модела EFQM. Всички служители са ангажирани в процесите на създаване и подобрения на качеството и се обучават един от друг. Чрез осигуряване на качеството, UNIOR си сътрудничи с доставчици, купувачи и други партньори.

Unior по света

UNIOR ръчните инструменти, са достъпни за потребителите на всички континенти. Марката UNIOR е защитена в над 80 страни. Компанията UNIOR е собственик или съсобственик на повече от 20 фирми в чужбина. А широката мрежа от дистрибутори отговаря за продажбите в цяла Европа, САЩ, Австралия, Нова Зеландия и много страни от Латинска Америка, Африка и Близкия изток.

Консултиране

На всеки от местните пазари, партньорите на UNIOR, които съветват потребителите, са внимателно подбрани. Те също така гарантират, техническа поддръжка, обслужване и пълна информация за адекватен избор и използване на инструментите.

UNIOR постоянно разширява своята мрежа от дистрибутори и консултанти по целия свят. UNIOR инструментите са достъпни за всички, както и на интернет базиран каталог.