ПРОГРАМА РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

За нас

Unior програма ръчни инструменти - уважавана програма

UNIOR ръчни инструменти е една програма на дружеството UNIOR d.d. с международна репутация. Компанията се нарежда сред световните големи представители на металo-обработващата промишленост. Фирмата развива успеха си с отлични взаимодействия и пет производствени сегменти (Ръчни инструменти, Ковани изделия, Синтеровани изделия, Специални машини и Туризъм), които предоставят на дружеството балансиран портфейл от дейности.

Стабилните отношения с доставчиците са също така основен фактор за успех. UNIOR d.d. е съсобственик на компанията Štore Steel, известна със своите висококачествени стоманени сплави. Хром-ванадиева стомана - използваният материал за изработване на UNIOR ковани изделия и ръчни инструменти - има отлични свойства като твърдост и продължителна употреба на крайните изделия.

Модерни технологии - регулируеми процеси

Ръчните инструменти UNIOR са произведени с компютърно контролирани машини за термо и механо обработване на материалите и защита на продуктите.

Предимството на съвременните технологични решения увеличава гъвкавостта на производствените процеси. Възможността да се правят корекции е качество, което прави UNIOR отличен партньор за клиентите.