ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Wall or bench mount clamp, quick release - 1693.2Q Ново

Со можност за монтирање на работна маса или на ѕид
Наменето за професионални и домашни работилници.
Стегачот може да зафати цевки од било која форма, со дијаметар од минимум Ø22mm до максимум Ø60mm
Лесно достапниот штраф ни овозможува да го модифицираме отварањето на челуста и притисокот кога е затворена. Штрафот може да се заврти со рака, без употреба на било каков клуч.
Код 623225 артикл 1693.2Ѕ е челуст за на ѕид и работна маса со подеслива навртка


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627773 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи