ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Алат за исправување на дискна сопирачка - 1666/2DP

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
завршна површина: хромирано според ЕN 12540
Алатот е дизајниран за поправка на помали оштетувања на системот за кочење. Одговара на две различни должини за да се одбере форма.


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
SAБЦА1Б1Ц1
619716 2,2 240 65 15 190 4 65 288 55 835

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови