ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Powershark клешти - 467SHARK/4DP

Овие ултра-моќни сечила се користат за лесно сечење на металната жица вклучувајки и појачани и калени легури како и други екструдирани метали. Тие се така ергономски дизајнирани да ја користат максималната сила , без тежина на дланките. Ковани од висококвалитетен челик , со индукциски појачани рабови за сечење., PowerShark kлештите може да сечат мека метална жица до 6мм, тврд челик до 3,5мм и 3мм калени пијано жици или челични пружини. Како дополнување на жиците, PowerShark клештите лесно сече 4мм завртки, навртки и клинци.
ковани од висококвалитетен челик
Двојно појачани пластични нелизгави рачки кои обезбедуваат добра ергономска рачна потпора
Предности:
целосно појачани до ~47HRc, со индукција за сечење на рабовите, појачан на ~64HRc
финиширан со црна антикорозивна боја и лесно подмачкана
Централните работи за сечење оставаат финиш на две страни од сечењето.
Употреба:
За прецизно сечење на меки ( до 6мм), тврди (до 3,5мм) и пијано жици (до 3мм)
лесно ги сече деловите како што се завртки, клинци, навртки и слични до 4мм дебелина


Стандард: DIN ISO 5743

LBACБАРАЊЕ
626490 250 30 12 24 389 4B 10 Додадете
 
cutting capacity (10N=1kg)
 
L
626490 250 3 3,5 6

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
626490 290 58 25 395 4 84 318 63 1670

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи