ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Пневматски одвртувач - 1566

8000 в/min во слободен од
макс. вртежен момент 1223 Nm
препорачан воздушен притисок: 6, 2 бар
потрошувачка на воздух 113 l/min
Приклучок за внес на воздух 1/4"
ниво на бучава 93 dB (A)
Предности:
композитно моторно куќиште
механизам за двојни чекан
една рака напред / назад
компактен и моќен
променлива брзина активира
Употреба:
автомобилска индустрија
Авио индустрија
опрема за земјоделие
тешка индустрија
поголема градежна машина
индустрија за бродоградба
индивидуална монтажа
Важно!
Секогаш користете Униор IMPACT насадни клучеви


Профиле:
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627570 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи