ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Аголен пневматски одвртувач - 1564 Ново

8000 в/min во слободен од
max. torque 343 Nm
recommended air pressure : 6, 2 Bar
потрошувачка на воздух 113 l/min
Приклучок за внес на воздух 1/4"
noise level 92 dB(A)
Предности:
aluminium motor housing
composite handle
handle exhaust (silencer)
one hand forward / reverse
compact and powerful
jumbo hammer mechanism
Употреба
автомобилска индустрија
Авио индустрија
опрема за земјоделие
тешка индустрија
поголема градежна машина
индустрија за бродоградба
индивидуална монтажа
Важно!
Секогаш користете Униор IMPACT насадни клучеви


Профиле:
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627569 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи