ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Униор Прирачник за велосипедска механика - KAT.BIKEBOOK1 Ново

Прирачникот на Униор е од канадскиот автор и експертски механичар Denise Belzil, и е детална книга со инструкции , со слики и дополнителни совети ако за професионални така и за хоби механичари.
Denise има работно искуство од речиси 30години во велосипедска механика. Таа го има основано првото училиште за механичари во Монтреал, во рекот на 1990-тите каде што предавале безброј механичари за време на нејзината кариера.
Волуме 1,го покрива погонско лежиште, и доаѓа на 274 страници. Волуме 2 ги опфаќа запчаниците и сопирачките на 318 страни.
Книгата е отпечатена на висококвалитетна ламинантна хартија со спирално врзување, па е згодна за употреба при поправка на велосипедите.
Книгата е достапна во Англиска и Франциска верзија


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627300 - - - - - - - - -
627302 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи