ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Држач за лап топ - H.990.TAB Ново

материјал: специјален челичен лим 2,00мм
монтажа на перфориран ѕид на Униор под 67 °
монтажа со четири завртки M6x10mm
прилагодлива ширина од мин. 210mm до максимум. 340mm со употреба на страничните лизгачи
гумени завртки на дното на држачот ги спречуваат оштетувањата на лаптопот


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627073 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи