ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Држач за чекани - H.990.HAM

материјал: специјален челичен лим 2,00мм
еден држач поседува 1 чекан или 1 алатка со Т-рачка
монтажа со две завртки M6x10mm


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627071 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи