ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Безбедносни клешти за свиткување - 516/4

Safetytwist Плиерот е разноврсна алатка која ви помага да направите сигурни безбедносни жици (lockwiring) брзо и доследно.
Безбедноста останува најпозитивниот и сигурен метод за обезбедување на критични елементи што не смеат да се отстрануваат: секоја тенденција на затегнувачот да се олабави е бројачот кој дејствувал со затегнување на заштитната жица.
извртување и сечење капацитет:
0.5mm нерѓосувачка жица без топлина
Мека жица од 0.8mm (Dia.)
Употреба:
Извртување на завртки, капачиња за нафта, одводни петли, вентили и единечни електрични приклучоци


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627530 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи