ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Дигитален момент клуч - 266

Индикација на постигнат момент : звучна сигнализација + 12 лед сијалички
Режим на работа : Одбери и следи
Избор на единица : N-m, in-lb, ft-lb, kg-cm
Тип на глава : Заменлива глава
Број на забци : 52
Батерија : АА х 2 парчиња ( не се вклучени )
Времетраење на батеријата ( континуирана работа ) : 110 часа
Времетраење на батеријата ( Standby ) : 1 година
Меморија : 250 пресметки
10 меморирани зададени параметри на моменти
Работна температура : -10˚C~60˚C
Температура на складирање : -20˚C~70˚C
Издржливост на влажност : до 90% без кондензација
Тест на пад од висина : 1 м
Тест за вибрации : 10G
Гаранција : 10.000 мерни циклуси или 1 година
Онлајн калибрација
Сертификат за електромагнетна компатибилност
Прецизност CW: +/-2%, CCW: +/-3%
Поврзување со компјутер


LБАРАЊЕ
627575 1/4" 1,5 - 30 390 1412 1S 1 Додадете
627576 1/2" 6,8 - 135 410 1565 1S 1 Додадете
627577 1/2" 10 - 200 410 2241 1S 1 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627575 - - - - - - - - -
627576 - - - - - - - - -
627577 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи