ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Сервисна количка - 940T

Ергономска, лесна по тежина и лесна за поместување .
Оваа количка со индустриски квалитет е идеална за употреба во гаражи, инженерски работилници и магацини.
Му овозможува на корисникот лесно да ги пренесува алатките и компонентите низ работниот простор и да му се при рака додека работи.
Оваа количка поттикнува на плански пристап кон задачите и ја подобрува ефикасноста , продуктивноста и удобноста.
Горната полица е отпорна на вода и овозможува лесен пристап до алатите и деловите на удобна работна висина, додека долната полица овозможува дополнителен простор за складирање.
Полиците се изработени за максимално оптоварување од 100кг на секоја од нив, заштитени од удар и нелизгачка површина.
Изработени во Европа по највисоки стандарди, и подлежат на доживотна гаранција.
Вклучува:
4 тркалца - 2 фиксни и 2 ротирачки. Едно лесно сопирачки тркало.
Две полици со водо-отпорна површина, горната комплет со апсорбирачка, анти-лизгачка подлога.
Спецификации:
Вкупен капацитет 200кг, по 100кг на полица.
Составни димензии: 1072x600x887mm
Димензии на пакување : 1020x635x190mm


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627351 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи