ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат - 1600SOS19

Ги зедовме алатите од Професионалната работна маса и ги прилагодивме SOS влошките за да ги собере во фиоките на количките. Изборот на алати сега е достапен во седум индивидуални SOS влошки направени од висококвалитетна пена ( од моделот 1600SOS13 до 1600SOS19), каде што секој алат си има свое место. SOS влошките од пена одговараат на нашите Europlus, Eurovision, Eurostyle и Hercules количките.
За подобро да одговориме на Вашите потреби секоја SOS влошка е достапна одделно.

Број на парчиња во гарнитура: 19


-
Додадете гарнитура алати 627178 во Мој избор

Код Производ Дименсион / Парчиња
627178 1600SOS19 19
  193TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 30
  193HX 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10
  193HXS 3, 4, 5
  406/1BI 160
  461/1BI 140
  506/1BI 140
  584/2POLLY 180

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Пакување за податоци
AБЦА1Б1Ц1

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи