ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат - 1600SOS15

Ги зедовме алатите од Професионалната работна маса и ги прилагодивме SOS влошките за да ги собере во фиоките на количките. Изборот на алати сега е достапен во седум индивидуални SOS влошки направени од висококвалитетна пена ( од моделот 1600SOS13 до 1600SOS19), каде што секој алат си има свое место. SOS влошките од пена одговараат на нашите Europlus, Eurovision, Eurostyle и Hercules количките.
За подобро да одговориме на Вашите потреби секоја SOS влошка е достапна одделно.

Број на парчиња во гарнитура: 17


-
Додадете гарнитура алати 627164 во Мој избор

Код Производ Дименсион / Парчиња
627164 1600SOS15 13 - 24 / 17
  1617/2DP 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 27

1F

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Пакување за податоци
AБЦА1Б1Ц1

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи