ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Гарнитура велосипедски алат во SOS влошка за алат - 1600SOS14

Ги зедовме алатите од Професионалната работна маса и ги прилагодивме SOS влошките за да ги собере во фиоките на количките. Изборот на алати сега е достапен во седум индивидуални SOS влошки направени од висококвалитетна пена ( од моделот 1600SOS13 до 1600SOS19), каде што секој алат си има свое место. SOS влошките од пена одговараат на нашите Europlus, Eurovision, Eurostyle и Hercules количките.
За подобро да одговориме на Вашите потреби секоја SOS влошка е достапна одделно.

Број на парчиња во гарнитура: 8