ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Лед светло - 2091A

L: 170mm; Ø: 22 mm; 100 - 130 lm
Лед светло : напред 7 парчиња х 1.5W + горе 1 парче х 1W
on/off копче на врвот
магнетен клип
издржливо куќиште
Li-ion battery, 800 mAh
Лед индикатор за полнење
повеќе од 5 часа во тек
USB прикличок за полнење со AC/DC адаптер : влез : 100V-240V, 50-60Hz; izlez 5V DC 1000mA


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
627201 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи