ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Резач на цевка на рамка - 1694.2/4

Рамката за засилувачот е компатибилна со засилувач 1694.1 и магнетна рачка за засилувач и урезник 1695/4ВI . Слотот на врвот од адаптерот овозможува брзо и едноставно склопување на алатката заедно со рачката за засилувачот и урезниците 1694/4BI


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
626463 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи