ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч за погонско лежиште на долен носач и долен држач BSA - 1699.4BSA

Водилката обезбедува прецизно центрирање на задното растојание.
Навој во рамката со клучот за водич 1699.5 / 4P.


M1M2БАРАЊЕ
626470 13/8" x 24 tpi - LH 13/8" x 24 tpi - RH 240 1V 1 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
626470 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи