ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч за погонско лежиште на долен носач BSA & ITA - 1699.2/4

Рамката за алати е компатибилна со дозатор со долна заграда 1699.1 и магнетна рачка за reamers и oсовина 1695 / 4BI. Слот на врвот на адаптерот овозможува брзо и едноставно склопување на алатката заедно со рачката за reamers и осовина 1694 / 4BI.


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
626468 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи