ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Tool carriage Hercules with block system - 940H2BLOCK

ефикасен систем на заклучување
NEW Block safety system, prevents opening of more then one drawer at once. When one drawer is opened, all other drawers are locked and can not be opened.
4 тркала, 2 со сопирачки
фиоки со топчести лизгачи
отворањето и затворањето на фиоките е многу едноставно согласно на единственото решение-рачката на фиоката на горната страна им овозможува синхронизиран фат и отворање на фиоката на количката
синтетичка покривка ги штити фиоките и алатите од оштетување
7 предни фиоки дим. 560x365 mm (5 височина 70мм и 2 височина 150 mm)
врата со брава
дрвена работна горна површина
статичен капацитет на товар на количката без тркала: 2300 кг.
капацитет на предните фиоки: 40 kg
материјал: лим


LL1L2BБ1HH1БАРАЊЕ
626800 1182 1040 1080 640 550 955 800 96200 1K 1 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
626800 600 1120 940 96200 1 600 1120 910 96200

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи