ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Torque wrench - 263

Прецизност: +/-3%
микрометарска скала за едноставно подесување без грешки
брава за фиксирање на момент
QUICK ADJUSTMENT - Just eight turns to cover the entire scale
дејствување: во два правца, но секогаш постави во насока специфицирана на рачката на клучот
рачка: двокомпонентен материјал
двојна скала лбф.фт и Нм
Convenient hanger feature for tool storage also aids wrench unlocking and adjustment
5° working angle
Важно!
Не употребувајте момент клуч за одвртување!
Момент клучот затега само во насока покажана на лепенката на клучот. Лепенката ја покажува правилната насока на затегање
Разбирливиот интервал на калибрација на момент клучот е 12 месеци или 5000 мерења од датата на нарачката на крајниот корисник
СЕКОГАШ поставете го мерниот механизам на почетната точка по завршување на работата
Кога бараниот момент е постигнат, ве молиме да не стегате повеќе
Момент клучот може да се оштети ако напатствијата воприрачникот не се земат во предвид


Профиле:
LБАРАЊЕ
626765 12 - 60 10 - 45 328 3/8" 700 1S 1 Додадете
626766 40 - 200 30 - 150 459 1/2" 1000 1S 1 Додадете
626767 60 - 340 50 - 250 679 1/2" 1550 1S 1 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
626765 - - - - - - - - -
626766 - - - - - - - - -
626767 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи