ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Socket set 1/2" on rail - 190H6P15


Број на парчиња во гарнитура: 15


-
Додадете гарнитура алати 626834 во Мој избор

Код Производ Дименсион / Парчиња
626834 190H6P15 10 - 32 / 15
  190/1 6p 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30, 32
  190H 450

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Пакување за податоци
AБЦА1Б1Ц1

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи