ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Right support - 990SR

еколошки лакиран со кадмиум и безоловна боја
материјал: лим


Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
625649 75 1155 65 2400 1 80 1180 70 2600

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи