ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Left support - 990SL Ново

еколошки лакиран со кадмиум и безоловна боја
материјал: лим


Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
625648 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи