ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Tool cabinet mounted under bench top - 990NDH

ефикасен систем на заклучување
еколошки лакиран со кадмиум и безоловна боја
со врати
материјал: лим


Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
625627 650 475 430 15600 1 720 550 515 18800

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи