ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Set of bike tools 20 pcs in bag - 1600A7

Гарнитура алати за велосипеди за домашна употреба, за механичари аматери и велосипедисти ентузијасти

Број на парчиња во гарнитура: 20


-
Додадете гарнитура алати 625139 во Мој избор

Код Производ Дименсион / Парчиња
625139 1600A7 20
  1610/2 15 x 15
  1644/2
  584/2POLLY 180
  615TBI PH 2 x 100
  220/3PH 9
  1609/2HOBBY
  1609.1/2
  1631/2 3,3 x 3,45 x 3,7 x 4,0 x 4,4 x 5,0
  1647HOBBY/4P
  1660/2
  1670.5/4
  1657BLUE
  1600CT 380 x 215

2100 T

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Пакување за податоци
AБЦА1Б1Ц1

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи