ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Алат за ланец од тип на навртување, основен - 1647HOBBY/4P

Делува на 5 - 11 ланци за брзина
Рачката е обложена со пластика и овозможува удобност при употребата.
Како да се користи алатот?
Основниот облик за спојување на ланецот е наменет за домашна употреба. Едноставното затегање на осовината совршено ја поставува иглата на ланецот. Со својот ергономски дизајн е лесен за употреба и работи со голема прецизност.


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
623728 200 58 21 130 4 75 308 60 585

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи