ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Џепен алат за едначење на тркалото - 1753/6

Корисниците дома, екипа механичари за велосипеди, светски патници или друг велосипедист може да го користи Униоровиот алат 1753/6 за едначење за работа на тркалата било каде да одат. Со широка трака алатот може да се намонтира на било која предна вилушка и задно седиште, притоа тие да останат на рамката.
Индикаторот тогаш се користи нормално како на други стојалки за едначење. Алатот исто така може да се користи и за едначење на ротори.
1753/6 џепен алат за едначење е мал, лесен и лесно се вклопува во секаков ранец.


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1В2
623310 240 80 35 105 1 - - - - 84

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи