ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч за погонска оска, отворен - 1609/2HOBBY

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
завршна површина: хромиран според ЕN 12540
Алатот исто така може да се користи за матици при прицврстување на роторот на дискот на сопирачките.
Како да се користи алатот?
Отворениот клуч за погонска осовина се користи за монтажа и отстранување на погонски осовини на Shimano® Hollowtech II, Campagnolo® Ultra-Torque and Power Torque, Race Face®, FSA®, SRAM®, Truvativ®, Chris King® и други.


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
623424 370 63 9 280 4 114 388 47 1210

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи