ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Двосмерна крцкалка 1/2" - 190.1/1ABI

материјал: специјален челик за алат
ковано тело
целосно појачан
завршна површина: обложен со хром по стандард ЕN 12540
ергономични робусни двокомпонентни рачки
изработена според стандард ISO 3315
Предности:
механизам со 75 - заба
работен агол од 4,8°
Безбедносен систем за заклучување
Втичницата се ослободува од крцкалката со едноставно притискање на копчето.
.
body entirely polilshed


Стандард: ИСО 3315 Бр. 257

Профиле:
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
611782 1/2" 310 44 37 437 4 145 358 48 1820

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови