ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч имбус со T рачка - 193HX

материјал:стебло-хром ванадиум, целосно појачано и калено
рачка-полипропилен
стебло на одвртувачот хромирано, бруниран врв


Профиле:
L1C1C2L2БАРАЊЕ
623238 2 155 125 15 61 12 4B 1 Додадете
607161 2,5 155 125 15 61 13 4B 10 Додадете
607162 3 155 125 15 61 16 4B 10 Додадете
607163 3,5 155 125 15 61 20 4B 10 Додадете
607164 4 155 125 15 61 24 4B 10 Додадете
607165 4,5 188 150 20 88 57 4B 10 Додадете
607166 5 188 150 20 88 56 4B 10 Додадете
607167 6 188 150 20 88 74 4B 10 Додадете
607168 7 223 175 25 113 128 4B 6 Додадете
607169 8 223 175 25 113 155 4B 6 Додадете
607170 10 248 200 25 113 233 4B 6 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
623238 2 215 61 25 20 4 91 230 62 140
607161 2.5 215 61 25 21 4 91 230 62 144
607162 3 215 61 25 24 4 91 230 62 156
607163 3.5 215 61 25 30 4 91 230 62 180
607164 4 215 61 25 32 4 91 230 62 188
607165 4.5 255 88 25 63 4 114 291 39 315
607166 5 255 88 25 63 4 104 277 68 315
607167 6 255 88 25 82 4 104 277 68 391
607168 7 282 113 33 150 4 144 304 78 720
607169 8 282 113 33 167 4 144 304 78 823
607170 10 307 113 33 254 4 119 404 65 1128

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови