ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч со TX профил со T рачка, двостран - 193TX

материјал:стебло-хром ванадиум, целосно појачан и кален
рачка-полипропилен
стебло хромирано, бруниран врв


Профиле:
L1C1C2L2БАРАЊЕ
607171 TX 6 155 125 15 61 15 4B 10 Додадете
607172 TX 7 155 125 15 61 15 4B 10 Додадете
607173 TX 8 155 125 15 61 15 4B 10 Додадете
607174 TX 9 155 125 15 61 15 4B 10 Додадете
607175 TX 10 155 125 15 61 15 4B 10 Додадете
607176 TX 15 155 125 15 61 19 4B 10 Додадете
607177 TX 20 155 125 15 61 22 4B 10 Додадете
607178 TX 25 188 150 20 88 46 4B 10 Додадете
607179 TX 27 188 150 20 88 58 4B 10 Додадете
607180 TX 30 188 150 20 88 67 4B 10 Додадете
607181 TX 40 223 175 25 113 118 4B 6 Додадете
607182 TX 45 223 175 25 113 142 4B 6 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
607171 TX 6 215 61 25 23 4 91 230 62 152
607172 TX 7 215 61 25 23 4 91 230 62 152
607173 TX 8 215 61 25 23 4 91 230 62 152
607174 TX 9 215 61 25 23 4 91 230 62 152
607175 TX 10 215 61 25 23 4 91 230 62 152
607176 TX 15 215 61 25 28 4 91 230 62 172
607177 TX 20 215 61 25 30 4 91 230 62 180
607178 TX 25 255 88 25 54 4 144 291 39 280
607179 TX 27 255 88 25 66 4 114 291 39 330
607180 TX 30 255 88 25 75 4 114 291 39 363
607181 TX 40 282 113 33 126 4 144 304 78 625
607182 TX 45 282 113 33 150 4 144 304 78 720

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови