ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч за ланчаник - 1670/2BI

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
завршна површина: хромиран според ЕN 12540
ергономски робусни двокомпонентни рачки
Шифрата 622881 се користи за ланец со 13 и 14 заба
Како да се користи алатот?
Наменет е за сите видови ланчаници вклучувајки и касетен тип. Користен е за ланец со 11 и 12 заба


Профиле:
LDACB1B2БАРАЊЕ
617235 11/12 350 8,6 4 6,4 49,8 46 238 4B 5 Додадете
622881 13/14 350 8,6 4 6,4 53,1 57,7 238 4B 5 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
617235 460 61 40 355 4 119 404 65 1532
622881 460 61 40 355 4 119 404 65 1532

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови