ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Контролор на ланец - 1643/4

Како да се користи алатот?
Да се изедначат слаби испакнатини и нерамни и избиени делови, најмногу од производителите препорачуваат замена на ланец кој се истегнал или е пред 0,6%. Сега можете брзо и точно да определите изабеност и растегливост на било кој ланец. Едноставно вметнете ги клиновите на контролорот во двете врски, притисните го свитканиот крак на алатот цврсто, и тогаш проверете на мерното прозорче за точно читање.


-
Packaging data
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
617170 0 - 1,2 185 54 28 238 1 - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови