ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Покажувач на изабеност на ланец - 1644/2

Направен од прецизно ласерски исечен некорозирачки челик.
Како да се користи алатот?
Изабен ланец се подига едвам и брзо ги троши лагерите. Алатот е дизајниран за прецизно покажување кога ланецот е изабен.
Важно!
Мерење: од 0 до 0,6mm - нема изабеност на ланецот, од 0,7 до 1,2 мм ланецот е изабен и потребно е да се замени


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
БЦAБ1Ц1А1
617171 44 4 180 40 4 177 27 55 180

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови