ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Пано на составување, перфорирано - 995D Ново

материјал: перфорирана челичен лим
обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
со 100 куки


Профиле:
LL1BB1HH1БАРАЊЕ
626603 Ново 1016 930 557 424 2210 1826 55000 1X 1 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
должинаAБЦА1Б1Ц1
626603 1016 - - - - - - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови