ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клешти за главен дел на верига - 1720/2DP

материјал: јаглероден челик
завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
Алатката може да ја користат механичари - професионалци или аматери
Клештите за главен дел на веригата се користат за секојдневни, пообични користени ланци со главен сврзен дел, чија функција за да се намонтира ланец и само за рачно отстранување. Главниот сврзен дел исто така може да се однесува на SRAM Powerlink или KMC Missing Link. После повремената употреба на ланецот и заради калта и рѓата, скоро е невозможно да се отстрани главниот сврзувач само рачно. Со Униоровите 1720/2DP Master Link клешти, отстранувањето на главниот сврзник е лесно.


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
623296 242 58 25 120 4 114 388 47 550

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи