ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч за Shimano пластични вијци - 1609.1/2

Силен магнет на задната страна на клучот, овозможува алатот да се смести на соодветно место.
Алатот може да се употребува само со рака или со помош на клуч со големина од 13 mm
Како да се користи алатот?
Алатот се употребува за отстранување и навртување на Shimano пластични вијци кои се користат на Hollowtech II модели на котури


AБD1D2D3R1R1БАРАЊЕ
623120 4 1,85 32 15,4 13 2,3 2,5 33 1E 1 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
623120 110 80 12 35 1 - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови