ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Комплет од два лоста за гуми, сини - 1657BLUE

Алатката за демонтажа на гуми ви овозможува едноставна замена на гумите
Изработена е од цврста пластика и овозможува работење без да се направат било какви оштетувања на ивиците
корисна е и за сите професионални сервисери и за аматерска употреба


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
621984 165 44 21 41 10 250 124 54 485

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови