ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Алат за сопирачка од велосипед - 1750/2BI

материјал: специјален челик за алат
ергономични робусни двокомпонентни рачки
завршна површина: обложен со хром по стандард ЕN 12540
алатот е свиткан под агол од 30 степени
се користи за промена на облога на сопирачка на велосипед
Како да се користи алатот?
1.отсранете го тркалото од велосипед
2. Алатот се поставува меѓу облогите на сопирачката, и се врши потиснување се додека двата клипа на сопирачката не се пак назад во куќиштето
3.Поместете го алатот
4.ставете ги новите облоги на сопирачката
5.намонтирајте го тркалото назад


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
621889 230 44 35 142 4 95 240 64 633

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови