ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Алат за вадење заден ланчаник (Shimano) - 1670.5/4

Shimanо,SRAM, Suntour, Chris King и Sun Race и други касетни ланчаници, како и дисковина сопирачка
Како да се користи алатот?
Користете го отстранувачот на ланецот заедно со крцкалка 1/2" aрт.190.1А BI


Профиле:
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
БЦAБ1Ц1А1
616065 44 43 112 65 4 144 57 93 305

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови